Moto GP tesztek Sepang 1. nap: Pedrosát a mostoha időjárás sem állította meg

2013.02.26. 12:51 racingmagic

Malajziába költözött a Moto GP mezőnye, hogy folytassák az idény előtti teszteket. Sajnos azonban az első napon közbe szólt az időjárás.  Már reggel is borús esőre hajló időjárás fogadta a pályára hajtó motorosokat, délután két óra után pedig valóságos özönvíz árasztotta el a pályát. Sokan így nem tudták teljesíteni a mai napra kitalált teszt stratégiájukat.

Nem így Daniel Pedrosa. A Repsol Honda motorosa idén a bajnoki cím legnagyobb várományosa, és ezt a teszt eredményeivel alá is támasztja. Így a mai napot is ő zárta az élen két tizeddel megelőzve várhatóan legnagyobb évközi ellenfelét a Yamahás Jorge Lorenzót. A tavalyi Moto2 bajnok, idei GP újonc Marc Marquez, aki a visszavonuló Casey Stonert váltotta a Repsolnál, ma a harmadik helyen zárt, bár állítása szerint ő is délutánra tartogatta volna az igazán gyors köreit. Az első tesztsorozaton még gyengélkedett, most azonban rögtön negyedik hellyel nyitott Stefan Bradl. Valentino Rossi tartja az élmezőnyben a helyét, ma egy ötödik hely jutott neki. Mögötte a Monster Yamahás Cal Crutchlow végzett.

Moto GP tesztek Sepang 1.nap végeredmény

1. D.Pedros (Repsol-Honda) : 2:01:580

2.J.Lorenzo (Factory-Yamaha) : +0.235

3.M.Marquez (Repsol-Honda) : +0.362

4.S,Bradl ( LCR-Honda) : +0.379

5.V.Rossi (Factory-Yamaha) : +0.448

6.C.Crtuchlow (Monster-Yamaha) : +0.692

images_34.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://racingmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr295106330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása