Moto GP tesztek Sepang 2.nap: Lorenzo vs Pedrosa 1:1

2013.02.27. 15:16 racingmagic

Eső nélkül, bár kissé borús égbolttal fogadta reggel a malajziai pálya a második tesztnapjára készülő Moto GP mezőnyt. Idén még Daniel Pedrosát senkinek nem sikerült megszorítania sem, azonban többen fogadkoztak, hogy majd most.

 

A fogadkozók közé tartozott a Yamahás spanyol Jorge Lorenzo is. Annak, hogy nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, hogy utolérheti Pedrosát, a mai nap adott bizonyosságot. Lorenzo szinte az első percektől fogva uralma alatt tartotta az edzést és végül három tizedet vert honfitársára. Ezzel idén ő az első aki a tesztnapok során meg tudta előzni a legnagyobb világbajnok aspiráns Respol Hondást. Nem kevesebb mint három helyet javult a tegnapi naphoz képest Cal Crutchlow a Monsteres Yamahával. Marc Marquez ma inkább a hosszú etapokra helyezte a hangsúlyt, sem mint a gyors körökre, de még így a negyedik helyen zárt. A sportág élő legendája Valentino Rossi továbbra is stabilan az élmezőnyben motorozik. A mai napi győztes csapattársa ötödik lett. A hatodik helyen egy idén még nem sűrűn villogó klasszist, Alvaro Bautistát köszönthetünk a Gresini csapat motorjával.

Moto GP Tesztek Sepang 2.nap végeredmény

1. J.Lorenzo (Factory-Yamaha) : 2:00:282

2. D.Pedrosa (Repsol-Honda) : +0.369

3. C.Crutchlow (Monster-Yamha) : +0.625

4. M.Marquez (Repsol-Honda) : +0.710

5. V.Rossi (Factory-Yamaha) : +0.783

6. A.Bautista (Gresini-Honda) : +0.926

PA1278192.jpg                                                     Foto : crash.net

A bejegyzés trackback címe:

https://racingmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr695108333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása