A magyar rally bajnokság szezon előtt hírei 3.rész

2013.02.28. 08:53 racingmagic

Bizony nem teltek eseménytelenül az elmúlt napok a honi rally bajnokság életében. Bár sokan továbbra is a vészharangokat kongatják, mi megpróbálunk továbbra is pozitívak maradni és kedvet csinálni mindenkinek.


Elsőként egy örömteli hír a kétütemű gépek kedvelőinek. Idén várhatóan újra lesz a rally2 mezőnyében Trabant, Balatincz Péter és Erdei Zsolt vezetésével.

A Historic bajnokságban idén nem láthatunk VW Sciroccot, Varga István ugyanis a pályaversenyzés felé kacsingat.

Jedlóczky Lászlóék is támadnak idén, természetesen Subaruval , ahogy Fogasyék és Budaváriék is ragaszkodnak majd a tavalyi Mitsubishikhez.

Visszatér a Historc mezőnybe Gáll Csaba, egy Opel nyergében.

Herczig Norbertéket nem kapta el a WRC láz, ők maradnak a Skoda Fabia S2000 mellett. Viszont továbbra is lázasan keresi a szponzorokat Turi Tamás, nekik feltett szándékuk, hogy idén WRC-vel versenyezzenek.

Várhatóan erős lesz a kétkerekes autók mezőnye, ahol Ollé Sasáékhoz hasonló Swifttel fog idén menni Dr. Varga Attila. 

Leitgéb Juditék is színesítik majd a mezőnyt a Suzuki Ignissel.

Schuck János és Fehérvári Csaba azt még nem árulták el mivel mennek, de az biztos, hogy a Mecsek rallyn külön látjuk majd őket mivel a navigátor egy szintén rejtélyes Historic autót épít.

 

Források: WRC-Autó-Motorsport Magazin (www.wrcmagazin.hu)  , www.rallyheart.hu  wwww.duen.hu  illetve a RacingMagic saját riportjai

189774_381176748635211_570452610_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://racingmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr305109461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása