Moto GP tesztek Sepang 3.nap : Repsol-Honda erődemonstrácio a zárónapon

2013.02.28. 14:03 racingmagic

A tegnapi nap Jorge Lorenzo és Yamaha alaposan meglepetett mindenkit, talán saját magukat is, hogy az év során először sikerült megelőzzék a Hondákat. Természetesen ma megkettőzött lelkesedéssel vetette be a Factory csapat a Lorenzo-Rossi párost a teszteken. Mindeközben a Repsol-Hondánál nyugodtság volt tapasztalható, senki nem kongatta a vészharangot a tegnapi három tizedes vereség után.

A mai napra már az időjárás is kellemes arcát mutatta, napos, kissé felhős időjárás jellemezte a magyar idő szerint hajnalban kezdődő és dél körül befejeződő tesztet. Mivel a mai az utolsó tesztnap, így sokan a hosszú etapokra koncentrálva versenyszimulációt futottak, de nyilván presztízs értékkel bír egy napi leggyorsabb idő.

Nos, a Repsol-Honda csapata helyre állította a rendet, és igyekeztek alaposan lelombozni az ellenfelek jókedvét. Dani Pedrosa és Marc Marquez között alig volt különbség, nyolc század testvérek között sem valami tekintélyes. Viszont a harmadik helyen motorozó Lorenzo már négy tizeddel rosszabb köridőt ért el mint vetélytársai. Valentino Rossi, aki egyébiránt továbbra is stabilan az élmezőnyben van, már kereken fél másodperccel lassabb mint az élen futó spanyol duó. Érthető tehát, hogy a Yamahások ma nem voltak boldogok. Boldog volt viszont Alvaro Bautista, aki a tegnapi nap után ma ismét az élmezőnybe furakodott a Gresini Team Hondájával. Cal Crutchlow ugyen repesett az örömtől, kicsit többet várt a hatodik helynél, de örömmel nyugtázta, hogy mindhárom nap az élmezőnybe vitte a Monster energiaital által támogatott csapatának motorját.

A mai nappal tehát véget ért a Moto GP Malajziai tesztsorozata.

Moto GP Tesztek Malajzia 3.nap végeredmény

1. D.Pedrosa (Repsol-Honda) : 2:00:562

2. M.Marquez (Repsol-Honda) : +0.081

3. J.Lorenzo (Factory-Yamaha) : +0.430

4. V.Rossi (Factory-Yamaha) : +0.500

5. A.Bautista ( Gresini-Honda) : +0.516

6. C.Crutchlow (Monster-Yamaha) : +0.532

images_35.jpeg                                                        Fotó: www.redbull.com

A bejegyzés trackback címe:

https://racingmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr755110019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása